Dobrodošli u D&P parfimerije

Brend “D&P parfem” lansiran je 1999. godine. D&P parfimerije su u početku krasile samo svetske metropole, kao što su London, Pariz, Prag, Amsterdam, Berlin, Atina, Moskva…

Sada, 17 godina nakon osnivanja firme, možemo se pohvaliti da je otvoren veliki broj prodajnih mesta u više od 35 država širom sveta.

U trendu sve veće produkcije u industriji parfema ovakve prodavnice su očuvale stil i tradiciju pravljenja parfema od prirodnih sastojaka bez sintetičkih dodataka. Svi ugledni i poznati proizvođači parfema rade sa francuskim esencijama. Iz tog razloga i mi, sav material koji koristimo donosimo direktno iz Francuske, dok se u Ankari naši proizvodi finaliziraju i pakuju. Svi parfemi se proizvode i kreiraju u jednoj laboratoriji sa formulama i sastojcima čija je recaptura stroga tajna.

U prodavnicama koje su identičnog stila i izgleda, najbolja reklama je odnos kvaliteta i cene. Treba još napomenuti da su parfemi na uljanoj bazi što dodatno pospešuje njihov kvalitet i trajnost. Firma D&P je u maju 2010. otvorila svoje prvo prodajno mesto u Srbiji, u ulici 28. Novembra u Novom Pazaru, dok je u Beogradu, samo godinu dana kasnije, otvorila eksluzivnu parfimeriju u najužem centru grada, u ulici Kolarčeva br. 5.

Od Maja 2013. godine otvoreno je još jedno prodajno mesto u Beogradu, u ulici Bulevara kralja Aleksandra 74. I pored novog brenda Beograđani su pokazali veliku zainteresovanost za ove, po rečima kupaca često i znatno trajnije mirisne note u odnosu na industrijske parfeme, tako da je svaki kupac koji je jednom probao D&P parfeme postao i stalni kupac.